La Bego es mullaimage

La Bego es mulla

100 € aconseguits de 300 €

La Bego té esclerosi múltiple però la malaltia no l’atura. Mulla’t per ella i per les 9.000 persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple a Catalunya.

 

La Begonya col·labora amb el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ des de fa anys.

Ella és una de les persones que participen a l’anunci del Mulla’t d’aquest any. Sempre somriu, li agrada cantar i anar al mar cada matí. Forma part del grup de voluntàries del Mulla’t a Sant Feliu de Guíxols, que és el poble on viu, i l’esclerosi múltiple no l’atura! La Bego ja s’ha mullat, i tu? Llença’t i Mulla’t per les 9.000 persones a Catalunya que viuen amb EM.

 

×
Carregant…
×

Afegeix el teu repte

Deixa’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a crear el teu repte solidari amb l’esclerosi múltiple.

Nom complert(Required)
GDPR(Required)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd