El Col·legi d'Aparelladors es mullaimage

El Col·legi d'Aparelladors es mulla

36 € aconseguits de 300 €

El Col·legi d’Aperalladors es mulla per les 9.000 persones amb EM a Catalunya.

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació va néixer l’any 1940, els professionals del Col·legi es troben presents en tots els àmbits del sector de l’edificació i de la gestió relacionada amb aquest procés.

Com a tècnic generalista coneix i aplica les tècniques al procés constructiu. Som tècnics qualificats per actuar en camps tan diversos com la gestió dels processos relacionats amb l’edificació, la docència o l’exercici de la funció pública, entre molts d’altres així com els nous perfils de bim manager, quantity, property o facility manager.

Avui, aquest col·lectiu està format per un miler de professionals i ha decidit mullar-se per l’esclerosi múltiple.

×
Carregant…
×

Afegeix el teu repte

Deixa’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a crear el teu repte solidari amb l’esclerosi múltiple.

"*" indicates required fields

Nom complet*
GDPR*
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.