Mulla't 2022

Mulla’t perquè puguem acompanyar les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Llença't i Mulla’t!

201.363 € aconseguits de 300.000 €

Mulla't per l'esclerosi múltiple

Com mullar-se?

Hi ha moltes maneres de mullar-se:

  • Aquest juliol et pots mullar des de la cadena d’establiments Timesburg, així com des de la cadena de restaurants König i amb el col·lectiu Sabors de l’horta del Baix Llobregat amb els establiments: Unlugar (Castelldefels), Can Llates (Collbató),  El Palau Vell (Sant Andreu de la Barca), Les Vinyes (Martorell), Cal Sagristà (Sant Vicenç dels Horts) i Samaranch Park (Molins de Rei). També et pots mullar des del restaurant Els Pescadors de Llançà. A l’agost et pots mullar des de la Costa Brava Centre a través dels establiments adherits a la Unió d’Empresaris d’Hosteleria i Turisme Costa Brava Centre, també des de la Cuina de l’Empordanet. Al setembre et pots mullar amb els restaurants de l’Associació d’Hostaleria de Girona. Tots aquests establiments es mullen amb un plat solidari per l’esclerosi múltiple, mulla’t tu també des del restaurant!
  • Et pots mullar amb els productes solidaris del Mulla’t. Samarretes, tovalloles, bosses, necessers i la gorra del Mulla’t tot a la teva disposició!
  • Et pots mullar fent un donatiu, que ens ajudarà a poder oferir els serveis de neurorehabilitació per aturar l’impacte de la malaltia així com a la recerca.
  • Et pots mullar fent un Bizum al 03128.
  • Durant el juliol també et pots mullar des del supermercat amb l’Oli OleAurum, que és l’oli del Mulla’t. Trobaràs l’oli, fet per productors catalans, a les principals cadenes de supermercats. Per cada ampolla d’oli venuda OleAurum cedeix 1€ per l’esclerosi múltiple fins al 31 de juliol.
  • Et pots mullar fent un voluntariat pel Mulla’t. Les piscines ens demanen persones voluntàries per organitzar el salt del Mulla’t i per vendre els productes solidaris. Si ens vols ajudar i contactarem amb tu!

Testimonis

A Catalunya hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple. Te’n presentem tres:

FAQS

Pots mullar-te de moltes formes. Pots ajudar-nos col·laborant aconseguint els productes del Mulla’t, creant el teu propi repte o fent un donatiu al següent número de compte:

ES26 -2100-0921-81-0200093391

I si vols et pots fer soci/sòcia a www.fem.es/soci

Qualsevol aportació compta!

Ens agradarà molt que ho facis.

És molt fàcil:

  • Contacta amb nosaltres a mullat@fem.es i crearem el  teu repte.
  • Fes que la teva iniciativa arribi a tothom compartint la URL de la campanya. També pots compartir el teu repte a les xarxes socials amb els botons que apareixen a la pàgina del teu repte.

La teva donació es destinarà a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple amb serveis de neurorehabilitació i recerca.  

Sí, la teva solidaritat desgrava. Els percentatges de desgravació depenen de la quantitat que aportis: així per aportacions de tot un any que no superin els 150 €, la desgravació és del 80%.

És molt important compartir el teu repte amb el màxim nombre de persones, així aconseguiràs més col·laboració. Comparteix el repte amb l’etiqueta #Mullat2022.

El Mulla’t és una campanya que es realitza a tot l’estat espanyol. Pots trobar els articles del Mulla’t en diferents punts on s’organitzen activitats o bé en línia. Les diferents entitats d’EM de l’estat espanyol tenen botigues en línia en les quals també pots adquirir productes solidaris per l’esclerosi múltiple.

Les comandes fetes abans de les 16 :00 surten aquell mateix dia i en menys de 72 h les rebràs. L’empresa de missatgeria t’enviarà un SMS amb la data prevista d’entrega.

Si tens qualsevol dubte sobre el procés, els articles o les condicions d’entrega pots enviar un correu electrònic a mullat@fem.es i ens posarem en contacte amb tu.

Si has canviat d’opinió, els productes no t’agraden o bé hi ha algun problema amb els articles que has rebut, envia’ns un correu electrònic a mullat@fem.es indicant la referència de la comanda, el producte que vols tornar i el motiu de la devolució. Ens posarem en contacte amb tu per indicar-te com procedir.

Empreses que es mullen

Nacex
×
Carregant…