Mitja Marató de Puigcerdà solidària amb l'EMimage

09/10/2022 al 09/10/2022

Mitja Marató de Puigcerdà solidària amb l'EM

586 € aconseguits de 1.000 €

El diumenge 9 d’octubre se celebrarà la 24a Mitja Marató de Puigcerdà, que és solidària amb l’esclerosi múltiple, ja que 1 € de cada inscripció es destina a la Fundació. La Mitja Marató que té lloc a Puigcerdà i els municipis veïns sortirà a dos quarts d’onze del matí del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Els participants poden triar 3 distàncies: mitja marató, 10 km i 5 km. El preu de la inscripció fins al 25 de setembre és de 23 €. Després, fins al 7 d’octubre a les 10 h, que és quan es tanquen inscripcions, el preu serà de 25 €.

Com es pot col·laborar?

  1. Un euro de cada inscripció (a qualsevol de les 3 modalitats) anirà destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple.
  2. Pots adquirir un dorsal solidari per 10 €
  3. Pots adquirir una samarreta solidària 

*Conjuntament amb l’Ajuntament de Puigcerdà i el guanyador del Rècord Guinness a la Marató de Barcelona empenyent una cadira de rodes, Èric Domingo, ens hem marcat el repte d’aconseguir 1.000 € entre la inscripció dels participants, els donatius i els dorsals i les samarretes solidàries. Posa el teu granet de sorra per l’esclerosi múltiple i ajuda’ns a assolir el repte!

Crea una iniciativa solidària per l’Esclerosi Múltiple

T’agradaria ajudar a millorar la qualitat de vida de persones amb esclerosi múltiple?

A la Fundació Esclerosi Múltiple som conscients que necessitem el suport de persones voluntàries per ajudar-nos a difondre el nostre missatge de conscienciar i tractar de sensibilitzar la societat sobre la malaltia.

×
Carregant…