Campanya contra el coronavirus

Perquè volem continuar al costat de les persones amb EM i mantenir la recerca el coronavirus no ens pot aturar!

Les persones amb esclerosi múltiple pateixen doblement l’emergència social i sanitària d’aquest dies. Formen part del grup de risc davant el coronavirus. Moltes d’elles s’han vist obligades a romandre aïllades per estar immunodeprimides, sense contacte amb els cuidadors o familiars per minimitzar el risc de contagi. Aquesta situació agreuja molt la seva salut, ja que la manca de mobilitat empitjora notablement la rigidesa dels músculs, la força,  la pèrdua d’equilibri i, a més, aquest aïllament total i continuat pot augmentar la sensació d’ansietat o fins i tot agreujar situacions de depressió.

Per què necessitem ajuda en aquest moment? 

Ens hem vist obligats a tancar els centres d’atenció a les persones amb esclerosi múltiple i altres malalties neurodegeneratives i per tant les persones amb EM no poden rebre el tractament de neurorehabilitació i de psicologia que tant necessiten.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple estem treballant al màxim per realitzar un seguiment i un suport individualitzat a totes les persones per telèfon i videoconferència amb l’objectiu de minimitzar els riscos de salut i acompanyar-les durante el període de confinament.

Igualment, hem de seguir garantint els fons per a la investigació, que en les últimes dècades ha avançat molt i ha permès alentir la progressió de l’EM i augmentar la qualitat de vida. Les 9.000 persones amb esclerosi múltiple a Catalunya ens necessiten. El coronavirus no ens pot aturar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd