El Camí de Sant Jaume per l'EMimage

El Camí de Sant Jaume per l'EM

1.008 € aconseguits de 950 €

En Carles Anducas es mulla fent el Camí de Sant Jaume per les 9.000 persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple a Catalunya.

 

En Carles Anducas s’ha fixat un repte per l’esclerosi múltiple. Va començar el camí del Nord de Sant Jaume el 24 de juliol, un cop acabada la transpirinenca, sortint d’Irun, per arribar cap el 15 de setembre a Finisterre, passant per Santiago de Compostela.

Es tracta d’un recorregut d’uns 950 kilòmetres solidaris  amb l’esclerosi múltiple perquè donarà 1€ per quilòmetre caminat. Pel camí farà sensibilització de la malaltia i anima tothom a mullar-se per l’esclerosi múltiple. Mulla’t i ajuda’l a assolir el seu repte!

×
Carregant…
×

Afegeix el teu repte

Deixa’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a crear el teu repte solidari amb l’esclerosi múltiple.

"*" indicates required fields

Nom complet*
GDPR*
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.