Obrim la convocatòria de les Beques femtalent

Hi ha 5 beques de 2.000 € cadascuna pel curs 2022-2023 per a persones amb discapacitat i talent

Beques femtalent

La Fundació Esclerosi Múltiple ha obert la convocatòria de les Beques femtalent per facilitar la formació de persones amb esclerosi múltiple i/o discapacitat i avançar cap a un model de societat més just i inclusiu. Tenim 5 beques de 2.000 € cadascuna.

Les Beques femtalent pretenen millorar la formació i inserció laboral de les persones amb discapacitat, empoderant-les per facilitar l’accés a oportunitats laborals més especialitzades. Són una aposta per fer efectiu el principi d’igualtat d’oportunitats i trencar amb estereotips prefixats, que situen a les persones amb discapacitat en ocupacions de més baixa qualificació.

Les inscripcions comencen el dia 1 de setembre i es poden fer fins al 13 de novembre.

Qui pot accedir a les beques?

Les Beques femtalent estan destinades a estudiants que viuen a Catalunya. Es poden demanar per finançar qualsevol itinerari personalitzat de formació ocupacional que inclogui cicles formatius superiors, estudis universitaris, de postgrau i o màster, o d’altres especialitzacions, cursades a Catalunya o fora en línia, on prèviament s’hagin matriculat els alumnes amb discapacitat (o amb clara intenció de fer-ho).

Igualment, per poder-se beneficiar de les Beques femtalent  es tindran en compte altres necessitats personals entorn dels drets universals d’accessibilitat, que puguin resultar limitadores perquè la persona que hi opti continuï o iniciï els estudis superiors.

La Fundació Esclerosi Múltiple durà a terme la gestió de les ajudes econòmiques fent el pagament d’aquestes, durant el mes de desembre del 2022 o gener 2022 (sempre que s’hagi presentat tota la documentació obligatòria requerida).

Per accedir a les beques, llegeix les bases, omple les dades i fes-nos arribar la documentació a femjobs@fem.es

Nom
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Patrocinadors beques femtalent
Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!