Bastons solidaris

La marxa nòrdica és una de les activitats que practiquen moltes persones amb esclerosi múltiple

Bastons solidaris

Entre el 9 i el 22 de novembre, si practiques marxa nòrdica o tens la intenció de fer-ho ara és un bon moment per comprar o renovar els  bastons!

Per cada parell de bastons de la marca Gabel comprats a Nordic Walking Girona, aquesta botiga dona 10€ per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple.

T’animes?

Els beneficis de la marxa nòrdica

La marcha nórdica és un dels exercicis recomanats per a persones amb esclerosi múltiple, ja que exercita diferents parts del cos com braços, cames, espatlles, abdominals, pectorals i muscles de l’esquena. 

La marxa nòrdica augmenta la flexibilitat i la força de les persones que la practiquen i és recomanable per a les persones que tenen espasticitat als peus.

1 comentari

  1. filmkovasi ha dit:

    El deporte es incondicional para la vida ademas deberia estar en nuestros habitos diarios por mantenernos sanos ; ademas nos ayuda a bajar de peso , como tambien ayuda a fortalecer nuestro corazon en fin son muchos sus beneficios. Tammy Cos Zena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd