Bastons de marxa nòrdica per l’EM

Si has de comprar bastons de marxa nòrdica, a Nordic Walking Girona donen 10€ a l’EM per cada parell venut

La marxa nòrdica és una activitat física que es pot practicar en qualsevol època de l’any i en infinitat de terrenys i que permet no només gaudir de l’entorn sinó també fer salut i millorar la condició física.

Precisament, la marxa nòrdica és un dels exercicis recomanats per a les persones amb esclerosi múltiple, ja que exercita diferents parts del cos com ara braços, cames, espatlles, abdominals, pectorals i músculs de l’esquena. Practicar-la permet augmentar la flexibilitat i la força i és recomanable per a les persones que tenen espasticitat als peus.

Ara, fins al 20 de novembre, per cada parell de bastons de qualsevol marca comprats a Nordic Walking Girona, aquesta companyia donarà 10 € per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple.

Així que si necessites uns bastons de marxa nòrdica, aprofita ara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd