Bankia dona 2.000€ a la inserció laboral

La col·laboració es troba dins el programa de suport a projectes socials locals propers a les oficines de Bankia i va ser votada pel seu personal

Bankia dona 1.000€ a la inserción laboral

Bankia porta a terme un programa per donar suport a projectes socials locals i propers a les oficines i centres de treball de Bankia. Els empleats decideixen per votació ajudar a ONG o associacions / fundacions sense ànim de lucre.

La Fundació Esclerosi Múltiple ha rebut 2.000 de Bankia després que els seus empleats decidissin donar suport al projecte de formació i intermediació laboral de persones amb esclerosi múltiple o discapacitat física que porta a terme la Fundació.

Des d’aquesta àrea s’ajuda a les persones amb esclerosi múltiple o discapacitat física a reciclar-se perquè puguin continuar treballant o a adequar el seu lloc de treball a la seva nova condició.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd