Assagen tecnologia de la vacuna covid en l’esclerosi múltiple

Aquesta recerca aconsegueix endarrerir l’inici d’una malaltia autoimmune similar a l’esclerosi múltiple

Recerca esclerosi múltiple

Investigadors alemanys han realitzat assajos d’una vacuna ARNm que utilitza la mateixa tecnologia que la de la covid-19 amb la qual han aconseguit endarrerir l’inici d’una malaltia autoimmune similar a l’esclerosi múltiple (EM) en models murins i reduir la seva evolució.

Així ho publica la revista Science, que indica que  aquesta recerca podria indicar vies per crear tractaments personalitzats en malalties autoimmunes com l’esclerosi múltiple. De moment, la recerca, que ha portat a terme l’empresa BioNTech és la primera aplicació de la seva tecnologia de ARNm per aconseguir la immunomodulació específica d’antigens de malalties autoimmunes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd