Arrodoniment solidari a les botigues d’esport del grup Unipreus

L’ arrodoniment solidari per l’esclerosi múltiple es destinarà al tractament neurorehabilitador que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple

A partir del 30 de maig, coincidint amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, i fins el 30 de setembre, les 9 botigues d’esports del grup Unipreus (Wala) oferiran a la seva clientela la possibilitat de fer un arrodoniment solidari per l’esclerosi múltiple. Les botigues que fan l’arrodoniment solidari estan en ciutats com Lleida, Vic, Sabadell o Sant Pere de Ribas, entre d’altres.

Els fons recaptats es destinaran al tractament neurorehabilitador que la Fundació Esclerosi Múltiple ofereix als seus centres de Lleida, Reus, Barcelona i Girona.

El tractament neurorehabilitador és multidisciplinari i serveix per recuperar funcions afectades per la malaltia, contribuint a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple. Es calcula que 1.100 persones fan cada any neurorehabilitació als centres de la Fundació Esclerosi Múltiple. D’aquesta manera, el grup Unipreus i World Coo col·laboraren en millorar la qualitat de vida de les persones amb EM i les seves famílies. 

Arrodoniment solidari a Wala per l'esclerosi múltiple
Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!