Aquest Nadal protegeix-te, però dona’t el gust!

T’oferim 3 packs perquè aquest Nadal regalis solidaritat

Aquest serà un Nadal diferent però, malgrat tot, no volem perdre les tradicions tan arrelades al nostre país, així que potser serà singular, però continuarà essent un moment de recolliment, pau i germanor.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple també volem celebrar el Nadal i ho volem fer d’una manera especial, tal com correspon a un any tan peculiar, i esperem que únic, com aquest 2020.

Et presentem algunes opcions per regalar solidaritat:

Mascareta del Mulla’t, color negre, + llauna de cacau Sampaka amb perles de xocolata negra.

Preu 20€.

Cacao Sampaka solidari amb l'esclerosi múltiple

Mascareta del Mulla’t, color negre, + teules i neulets de galetes Trias.

Preu 15€.

Mascareta del Mulla’t, color negre, + 2 vins Raimat Clamor blanc i rosat.

Preu 22€.

Amb qualsevol de les opcions rebràs a casa un pack regal solidari, preparat pel  Centre Especial de Treball de la Fundació Esclerosi Múltiple femcet, que ajudarà les persones amb esclerosi múltiple i que donarà sentit a les festes.

Durant l’any no hem pogut organitzar bona part de les campanyes que ens ajuden a tirar endavant com a entitat i que garanteixen la nostra continuïtat al costat de les persones amb EM. Per això, davant aquesta situació preocupant necessitem la teva ajuda amb un regal solidari.

Aquest Nadal protegeix-te, però dona’t el gust! 

Gràcies a la col·laboració de:

Trias, Raimat i Cacao Sampaka

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd