Aquest Dia Mundial, explica’ns per què no et frena l’EM

L’EM no em frena. Aquest és el lema del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple 2016. Com cada darrer dimecres des de l’any 2009, el món posa el focus en aquesta malaltia.

Conscienciació i sensibilització són els objectius. Al món hi ha 2,3 milions de persones amb EM. Més enllà de les xifres però, hi ha persones al món amb la seva historia al darrere. Conèixer l’EM és doncs, conèixer aquestes històries.

És per aquest motiu que, des d’avui i fins al dimarts 31 de maig volem conèixer la vostra història basant-nos en el lema del Dia Mundial d’enguany. Així, us demanem, què feu perquè l’EM no us freni?

Us convidem a respondre i plegats, contribuir a demostrar que EM pot ser sinónim d’independència i que la malaltia no és un fre en la vostra vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd