Aproven el diroximel fumarato a Amèrica

El diroximel fumarato s’utilitza pel tractament de l’EM remitent-recurrent i secundària progressiva

El diroximel fumarato (Vumerity) ofereix un perfil diferenciat de tolerabilitat digestiva i acaba de ser aprovat per la U.S. Food and Drug Administration (FDA), que és l’agència del govern d’Estats Units que regula els medicaments.  El diroximel fumarato, s’utilitza pel tractament l’esclerosi múltiple remitent-recurrent, secundària progressiva i pel síndrome clínicament aïllat. L’aprovació a Amèrica pot ser el primer pas perquè el diroximel fumarato arribi a Europa, a l’Estat espanyol i a Catalunya.

El diroximel fumarato s’aprova a Estats Units després d’haver superat diversos assaigs. L’últim va ser un assaig obert de fase 3 de la teràpia en aproximadament 500 pacients amb recaigudes, que va obtenir bons resultats.

“L’aprovació per part de la FDA de Vumerity compleix amb el compromís de Biogen de buscar noves teràpies que poden proporcionar un impacte significatiu a les persones amb EM recurrent i esperem portar-ho a la comunitat d’EM com una opció de tractament adicional”  ha afirmat Alfred Sandrock,  vicepresident executiu i director mèdic de Biogen.

2 comentaris

  1. Josepa Martin ha dit:

    Voldria saber si aquest medicament podria ser més positiu (millor pronòstic) que el “natalizumab” el meu fill aviat farà 2 anys que ha estat diagnosticat d’EM i ha de seguir un tractament mensual, per evitar brots. Podrien informat-me? Moltes gràcies.
    Pepa Martin

  2. Fundació Esclerosi Múltiple ha dit:

    Hola Josepa
    Li recomanem que faci aquesta consulta al seu neuròleg que coneix el seu fill i l’evolució de la seva malaltia. Això al marge, cal recordar que aquest tractament ha estat aprovat a Estats Units i que aquí encara no ha arribat.

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!