Apropar l’art i la cultura a les persones amb esclerosi múltiple

La Fundació Iluro i la Fundació Esclerosi Múltiple han signat un conveni de col·laboració per apropar l’art i la cultura com a elements socialitzadors i terapèutics de les persones amb esclerosi múltiple.

Conveni per fomentar la cultura

La Fundació Iluro de Mataró fomenta l’acció social a través de la inclusió laboral i la inclusió social i cultural a través de clubs de lectura a la Biblioteca Popular. En l’àmbit cultural, la Fundació mataronina gestiona la Biblioteca Popular de la ciutat, el centre d’exposicions l’Ateneu i el prestigiós premi Iluro.

 

En el conveni, la Fundació Iluro es compromet a organitzar i programar un Club d’Art a l’entorn de la biografia de pintors contemporanis. Per la seva banda, la Fundació Esclerosi Múltiple difondrà el projecte i en fomentarà la participació. L’objectiu és aconseguir que persones amb esclerosi múltiple de l’àmbit de Mataró/Maresme puguin gaudir a través d’un voluntari del Club d’Art. A més, no es descarta implicar a l’Hospital de Mataró.

El conveni ha estat firmat per la directora de la Fundació Iluro, Marta Ibarz, i la directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera, i  té una vigència d’un any prorrogable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd