Accions per l’EM en el marc de la 37th America’s Cup

La FEM, Esclerosis Múltiple España i la Fundació Barcelona Capital Nàutica firmen un conveni de suport a l’EM amb motiu de l’esdeveniment esportiu que se celebrarà l’octubre del 2024

La Fundació Esclerosi Múltiple, Esclerosis Múltiple Espanya i la Fundació Barcelona Capital Nàutica han establert un acord de col·laboració per realitzar una sèrie d’accions conjuntes en el marc de la celebració de la 37a Edició de l’America’s Cup, que tindrà lloc a Barcelona l’any 2024.

L’America’s Cup (Copa Amèrica) és la competició de vela més important, i el tercer esdeveniment esportiu més gran del món després del Mundial de Futbol i els Jocs Olímpics. Un esdeveniment seguit per milions de persones cada any que es tradueix en un grandíssim impacte mediàtic i també econòmic, i que repercuteix molt positivament a la ciutat amfitriona.

L’objectiu d’aquest acord és, precisament, aprofitar la força comunicativa i l’àmplia participació d’aquest esdeveniment internacional per visibilitzar el col·lectiu de persones amb Esclerosi Múltiple i conscienciar sobre la vida amb la malaltia, promoure la salut, el diagnòstic com més aviat millor, la millora assistencial de les persones amb EM i impulsar-ne la investigació.

A més, a través de les activitats plantejades dins aquest acord, es posarà especialment en relleu de quina manera l’esport i les activitats nàutiques poden contribuir positivament a millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple valorem molt positivament l’acord de les tres entitats en el marc de la celebració d’aquest esdeveniment internacional, que indubtablement suposa una oportunitat única per a les persones amb Esclerosi Múltiple i les seves famílies. Aviat, donarem a conèixer les activitats que es desenvoluparan dins aquest acord.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!