Alpicat Ràdio amb l’EM

Cada mes la ràdio d’Alpicat tracta sobre l’EM sovint relacionant la malaltia amb una pel·lícula

La Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida ha engegat un projecte de col·laboració amb Alpicat Ràdio, de la mà de l’alpicatí Albert Vidal. Mensualment, a la ràdio local es fan xerrades amb persones amb esclerosi múltiple o professionals del Centre Neurorehabilitador de Lleida, experts amb la malaltia. Sovint la temàtica d’una pel·lícula ens introdueix a la malaltia. 

El passat 23 d’octubre es va parlar sobre la pel·lícula “100 metros“, amb col·laboració de dues persones amb esclerosi múltiple, Teresa Achon i Marta Cortada, i el 4 de novembre  Marta Cortada i l’Imma Ojer, també amb EM,  van parlar del film “Cita a ciegas con la vida“.

Alpicat Ràdio va rebre recentment el Premi de Ràdio Associació a la inclusió per la seva sensibilitat cap a la discapacitat i la inclusió de persones amb discapacitat en la realització dels seus programes.

 
 

1 comentari

  1. maricel ha dit:

    estic molt contenta anims a continua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd