8 dubtes sobre els medicaments per l’esclerosi múltiple

Quan he de començar el tractament? Puc prendre medicaments per l’esclerosi múltiple i beure alcohol? Resol els teus dubtes amb aquesta infografia.

Els tractaments modificadors de la malaltia (TME) són aquells que redueixen la freqüència i la gravetat dels brots en l’esclerosi múltiple i/o la progressió de la discapacitat. Ara com ara, hi ha moltes opcions de tractament disponibles per a les persones amb EM i molts medicaments que poden ajudar a tenir una millor qualitat de vida.

Abans de començar amb el tractament d’una malaltia crònica com l’EM, però, és normal tenir certs dubtes. T’ajudem a resoldre algunes d’aquestes qüestions amb la següent infografia, i t’animem que, sempre que tinguis una pregunta, demanis ajuda al teu professional sanitari.

 

Revisat per: Breogán Rodríguez Col·legi de Metges de Catalunya (colegiada nº50.763)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd