12 dones amb discapacitat reben els diplomes “Fem Digital Talent”

 Finalitza la V edició del programa de reorientació professional per a dones amb discapacitat

El 30 de juny es va dur a terme l’entrega de diplomes del curs de comerç electrònic i Marketplaces del Programa Fem Digital Talent. Aquest programa de reorientació professional, per a dones amb discapacitat, ha arribat a la seva cinquena edició amb un èxit considerable.

Durant la formació, les participants al curs han tingut l’oportunitat d’adquirir coneixements fonamentals en l’àmbit del comerç electrònic. Han après des de la creació i la gestió d’una botiga en línia, fins a estratègies de màrqueting i logística de la mà de professionals del sector. El programa és possible gràcies a la col·laboració amb INESDI i els seus partners especialitzats, Década Studio.

A l’entrega de diplomes hi va assistir: Carme Maria Martinez, directora de Coordinació Acadèmica d’INESDI; Lina Molina, representant dels docents que van impartir els mòduls i Account Manager de Década Estudio; Eva Navarro, directora del servei Femtalent de la Fundació Esclerosi Múltiple i Eva Escolano, coordinadora d’orientació i formació laboral de la Fundació Esclerosi Múltiple. Durant l’acte es va reconèixer l’esforç i la dedicació de totes les participants i se les va animar a seguir actualitzant-se. També se les va encoratjar a aprofitar aquesta oportunitat per dur a terme el seu nou projecte professional dins del mercat laboral inclusiu actual. Totes les alumnes van coincidir en la intensitat del curs. Igualment, van valorar la importància d’obtenir un acompanyament emocional per poder gestionar el canvi professional amb més seguretat.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, felicitem a totes les dones participants en el programa i els hi desitgem molts èxits. També fem una crida a totes aquelles empreses que vulguin sumar-se al projecte Fem Digital Talent oferint una oportunitat laboral a les persones amb discapacitat.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!