10 recomanacions per a una consulta telemàtica satisfactòria

Les consultes no presencials han passat a ser una eina quotidiana en l’atenció sanitària. En aquesta infografia, hi trobaràs consells per estar preparat i aprofitar-les bé.

La situació provocada per la pandèmia de COVID-19 ha fet que el nombre de consultes telemàtiques hagi augmentat considerablement, especialment pel seguiment de malalties cròniques. Per a aquest tipus de consultes cal tenir en compte certs factors als quals no estem tan acostumats respecte a les presencials, ja que la manera de comunicar-nos és una mica diferent.

En aquesta infografia, trobaràs alguns consells perquè les consultes no presencials siguin més fàcils, de manera que tant tu com el professional sanitari us pugueu involucrar a garantir la qualitat de l’assistència i aprofitar a el màxim la consulta.

10 recomanacions per a una consulta telemàtica satisfactòria

 

Referències 

Consejos para tener una consulta de telemedicina satisfactoria. Novartis (2020). https://www.profesionalessanitarios.novartis.es/sites/profesionalessanitarios.novartis.es/files/guia_consulta_virtual_pacientes.pdf

Rosa Añel. Recomendaciones para una consulta telefónica segura: hojas informativas/infografías para el paciente y para el professional. Sano y salvo (2020). https://sano-y-salvo.blogspot.com/2020/11/recomendaciones-para-una-consulta.html?m=1&s=09

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!